Undersøgelse


Geir Pasi Gilje ved CPH-Med har EASA godkjennelse som flyvelæge [NO.AME.0137] og kan udstede medicinsk certifikat for piloter klasse 1 (CPL), klasse 2 (PPL), klasse 3 (ATCO), LAPL, samt kabinebesætninger (CC).

Huskeliste:

  • Tidligere medicinsk certifikat.
  • Brilleseddel. Tag med briller og evt.linser.
  • Udskrift fra Sundhed.dk (Sundhedsjournalen, behandlinger på sygehus, medicinkortet.
  • Legitimation.

Synet testes med og uden korrektion. Hvis du bruger linser, er det bedst at teste uden linser først. Linser skal være monofokale (ikke multifokale / progressive), og begge sider tilpasset til fjernsyn (ikke en side til langsynet og den anden til nærsynet). Briller kan ofte være multifokale / progressive.

Hvis du er indlagt på hospitalet eller har behandlet anden sygdom i poliklinisk sammenhæng, kan det være tidsbesparende at medtage relevante journalnotater eller udskrivningbrev (epikrise). Kortvarige trivielle sygdomme som infektionssygdomme, mindre kvæstelser og kortvarige smertetilstande behøver ikke dokumentation.

Tag en urinprøve om morgenen. Urinprøver kan også udføres på det kliniken.

Udfyld din egenerklæring og medtag denne.

Efter undersøgelsen udstedes EASA-medicinske certifikat, hvis der ikke er sundhedsmæssige tilstande, der forhindrer dette (jf. EASA Part-Med og ATCO.MED). Det er ikke længere nødvendigt at vente på en central sagsbehandling.

Book en time online nedenfor, eller ring 36 99 16 11.

Booking:

Loading...


© 2024 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.